Iedereen zweet. Sommige mensen zweten meer dan anderen. Voor wie wat meer zweet kan het lastig zijn om een ​​goede en betrouwbare deodorant te vinden. Naast deodorants zijn er nog andere anti-transpirant producten verkrijgbaar. We delen graag tips om veiliger te blijven in geval van overmatig zweten.

Tip 1: Anti-transpirant Spray
Voordat u deodorant aanbrengt, kunt u een speciale spray gebruiken die de transpiratie drastisch vermindert. Doordat je minder zweet, blijft je deodorant langer fris. Odaban en Finspiran zijn de merken die wij verkopen die deze sprays leveren.

Tip 2: Onderarmkussentjes
Om zichtbare zweetvlekken te voorkomen, kunt u speciale onderarmkussentjes gebruiken. Onderarmkussentjes absorberen zweet, zodat zweetvlekken niet zichtbaar zijn op kleding. De okselpads zijn van dun materiaal, gemakkelijk en veilig op al je kleding (stof) te plakken. Het voorkomt ook gele cirkels in kleding, een win-winsituatie!

Tip 3: Extreem effectieve droge deodorant
Onze derde tip is om een ​​aanvullende droge deodorant te proberen. Dit zijn speciale deodorants voor mensen die veel zweten. De formule houdt de oksels langer fris en voorkomt overmatig zweten. Odorex wordt geleverd in verschillende vormen van deodorant met extra droge formuleringen. Kies je voor deodorantcrème, deodorantstick of deodorant?

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.